Andy se stal držitelem titulu Český šampion

25.06.2012 09:55

Na mezinárodní výstavu Intercanis do Brna dne 24.06.2012 jsme se těšili, neboť moderní výstavní haly v Brně máme rádi a vystavuje se tam skvěle, výstaviště je lehce dostupné z dálnice, dobře se parkuje, vše je dostatečně značené a prostory pro vystavovatele jako i služby pro pejsky jsou na vysoké úrovni.

Na výstavě jsme nastoupili do třídy otevřené spolu s dalšími 3psy, a posuzoval rozhodčí Andrzej Stepinski (PL).  Andy se předvedl velice dobře, výstava ho bavila a s posudkem uznávajícím velice dobrý pohyb, krásnou srst, syté pálení a výbornou hlavu dostal Andy také milý komentář do posudku "pes více hrdý na svůj ocas" ;-))

Andy dostal známku V1, CAC (výborný, 1.místo), a ziskem tohoto místa na mezinárodní výstavě jsme dovršili naše snažení v ČR a získali jsme titul Češký šampion. Jelikož Andík vycítil moji úpřimnou radost z vítězství v kruhu, tak si po vyhlášení výsledků v kruhu s radostí zaštěkal ;-) Titul Český šampion se Andíkovi povedlo získat za rekordně krátkou dobu, pouhý rok (bez jednoho měsíce) od první výstavy s CACem, a celkem potřeboval na šampíka absolvovat jen 11 výstav, aby získal potřebná čtyři první místa. Prožili jsme s Adníkem famózní rok, plný nadšení, odhodlání, ale i slz zklamání, když se nedařilo.

Děkujeme všem věrným kamarádům a přátelům za držení palců, za velikou podporu, rady, pomoc a sympatie, moc nám to pomohlo a bude to ještě dlouho hřát při srdíčku ;-) Máme Vás rádi kamarádi naši ;-)