22. Klubová výstava Klubu Coton de Tuleár, Klešice

24.06.2013 22:52

Na červnové klubové výstavě cotonků jsme se opět potkali s některými kamarády a poznali příjemné nové lidičky. Takže mise byla splněná ;-)  K dopoledni patřila výstava cotonků, kde jsme nastoupili ve třídě mladých psů spolu s dalšími čtyřmi pejsky. Kenýsek se dostal až do finále, kde si několikrát zaběhl kolečko, než se rozhodčí rozhodla komu dá vítězství. Kenýsek se umístnil na druhém místě s krásným posudkem a hodnocením Výborný 2.. Výstava probíhala ve velice příjemné atmosféře, jen škoda ranního deště, který znemožnil konání výstavy venku.

Po výstavní části dne byl Kenýsek spolu s dalším krásným mladým psem jmenován novým klubovým junior šampionem roku 2013 za získání klubem stanovených bodů na výstavách, a oba dva dostali nádherné trofeje.

Pak si náš Pavlík vyzkoušel soutěž Dítě a pes, a i přes to, že jsme doma poctivě trénovali, Kenýska Pavlík moc nepřesdvědčil a spolupracovat se mu nechtělo.. Holt závisláček pořád hledá jen paničku.. Snaha Pavlíka byla oceněná krásnými cenami, z čehož měl obrovskou radost ;-)

Pak jsme ještě v tomto dni stihli také bonitace, kde byl Kenýsek změřen, posouzen na stole u pani rozhodčí i v pohybu. Kenýsek se moc líbil a dostal krásný posudek do bonitační karty.  Nyní budeme čekat na přeregistraci u ČMKU a až Keny dovrší věku 15 měsíců (což bude za měsíc a něco), bude oficiálně chovným psem ;-)